Geir-Tore ny daglig leder i Namdal Rensefisk

Geir-Tore Olsen er ansatt som daglig leder i Namdal Rensefisk AS. Han er i dag teknisk leder.

Geir-Tore Olsen var en av de første som ble ansatt i Namdal Rensefisk i 2014, og han var med på å prosjektere rognkjeks-anlegget i Storlavika i Flatanger. Flatangringen overtar jobben etter Ole Martin Løfsnæs, som er ansatt som daglig leder i Bjørøya AS.- Jeg er spent og gleder meg veldig. Det blir en ny hverdag. Jeg har vært her siden 2014, og jeg og Ole Martin har jobbet tett sammen, så jeg vet hva jeg går til, sier Geir-Tore Olsen.Styreleder Frode Blakstad er svært fornøyd med ansettelsen. Styret har benyttet rekrutteringsselskapet Search House i arbeidet med å finne ny daglig leder.

Bred rekruttering

– Vi gikk bredt ut med en ekstern utlysning, og vi har vært i dialog med mange. Men etter en totalvurdering har vi kommet til at det beste for selskapet er å få en ny daglig leder som  kjenner selskapet godt, og som kan dra prosjektene videre, sier Frode Blakstad.Styret i Namdal Rensefisk besluttet å ansette Geir-Tore Olsen onsdag, og de ansatte ble orientert i et møte kl. 15.00 samme dag. Han tiltrer med umiddelbar virkning. Samtidig blir det også lyst ut en ny stilling som driftsleder.- Det blir tøft å ta over stafettpinnen, og det er bare å brette opp ermene, sier den nye daglige lederen.

14 ansatte

Namdal Rensefisk har i dag 14 ansatte, og hadde i 2019 en omsetning på 59 millioner kroner. Selskapet har seks eiere, med Bjørøya og Mowi som de største.Den årlige produksjonen av rognkjeks er på i overkant av 2,5 millioner fisk. I 2019 ble det åpnet et egen avlsanlegg for rognkjeks ved Namdal Rensefisk, i samarbeid med AquaGen.

Artikkel hentet fra Flatangernytt.no

https://flatangernytt.no/geir-tore-ny-leder-i-namdal-rensefisk/16.06-03:00